Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملی ایران نسبت به استفاده از خدمات درگاه های جعلی اینترنتی هشدار داد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، اطلاعات موجود نشان می دهد بسیاری از کلاهبرداران بانکی با سوء استفاده از فضای اینترنت و به کارگیری نشانی های جعلی، داده های مرتبط با حساب افراد را سرقت کرده و به انتقال وجه یا خرید از این طریق اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سامانه های جعلی از نظر شکل و محتوا با سامانه های واقعی کاملا شباهت دارند و از این رو تشخیص آنها برای مخاطبان بسیار مشکل و در مواردی غیرممکن است.

از این رو بانک ملی ایران به مشتریان خود تاکید کرده است که برای استفاده از سامانه های اینترنتی تنها به نشانی های مجاز اطلاع رسانی شده در سایت رسمی این بانک به نشانی bmi.ir مراجعه کنند. سامانه بام نیز فقط به نشانی https://my.bmi.ir در دسترس است و سایر نشانی های مشابه، جعلی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ملی ایران بانک ملی پول نیوز کلاهبرداران اینترنت خدمات اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرمانده انتظامی شهرستان چناران گفت: در پی مراجعه يک شهروند به پليس فتا در خصوص برداشت غير مجاز يک ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال از حساب بانکی اش به صورت غيرمجاز، پيگيری موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.


سرهنگ سید محمود علائی افزود: کارشناسان پليس فتا دريافتند متهم با ارسال لينک جعلی سامانه ثنا از طريق پيامک از ضعف آگاهی مالباخته سوء استفاده نموده و از حساب بانکی وی مبلغ فوق را برداشت اينترنتی کرده است.


علائی ادامه داد: با پیگيری های تخصصی متهم در يکی از شهرستان های غرب كشور شناسايی و با هماهنگی مقام قضايی مبلغ کلاهبرداری شده به حساب مالباخته عودت داده شده است.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت